Kako da online naučim engleski, brzo, lako

Posted on 29 December 2010 by Dragana Amarilis

"saveti za brzo učenje engleskog jezika"

Stiglo mi je pitanje. Ono najteže, izgleda! Kako da brzo, najbrže, lako, najlakše naučim engelski jezik. Da li je moguće?

Sve je moguće a i sve je relativno.

Pada mi na pamet jedan kolega, sa kojim sam nekada radila. Čovek je perfektno govorio engleski, nemački i francuski. Nije ih učio skoro uopšte u školi. Njegova vrlo javna tajna za brzo učenje jezika je bila: prva žena Nemica, druga Amerikanka, treća Francuskinja, možda je redosled bio drugačiji.
To je samo jedna od opcija.

Druga, ipak realnija, je da se baš potrudimo, što znači “sednemo” i naučimo. Mogućnosti su velike, kursevi, privatni časova, on-line učenje. Bilo koja od navedenih varijanti, u zavisnosti od afiniteta svake ličnosti, uz kontinuirani rad daće rezultate.

Evo jednog predloga za on-line učenje:link

English-Test.net je idealno rešenje za one, koji su nekada učili, ili bar malo znaju jezik, nisu mnogo strpljivi, ali imaju odlučnost i želju da rade.

Lekcije su koncipirane kao mali testovi, sa ponuđenim odgovorima. Podeljeni su po nivoima a i tematski, tako da daju vrlo dnimačnu i preglednu mogućnost sagledavanja postojećeg znanja i napretka u učenju.

Za one malo zahtevnije postoji mogućnost FREE e-mail English course.

Mailom dobijate simpatične pričice, koje tematski obrađuju neke interesantne oblasti. Obrada tih tekstova sama po sebi donosi priličan napredak.

Ovo je samo jedan od mogućih načina, sajtova ima mnogo i prilično su kvalitetni. Pokušaću da vam ih predstavim u posebnim postovima, potrebno je da samo odberete i krenete da radite.

Ostale informacije i postove na temu engleskog jezika, tematski sređene, pronaćićete na adresi engleski.amarilisonline.com

4 Comments For This Post

 1. Ana Says:

  Upravo sam otkrila ovaj blog i presrećna sam zbog toga! Super je!

 2. Dragana Amarilis Says:

  Hvala Ana :-)

 3. krle Says:

  Ja odavno posećujem vas blog i jako mi se sviđa. Ma super je …samo ne znam odkle Vam entuzijazam. Mora da radite u prosveti, samo oni rade iz ljubavi bez para

 4. Dragana Amarilis Says:

  Ha, Krle, baš si me nasmejao. Ne, nisam prosvetni radnik (ako pod tim podrazumevas da sam predajem u nekoj skoli).


happy school
Amarilis Vas poziva da učimo zajedno:
Početni nemački za odrasle
Happy School - škola stranih jezika
Braće Jerković - Voždovac
011/ 3977 651
064/ 970 91 77


Dodaj abc.amarilis Gadget na svoju Google stranicu

Add to Google

Arhiva