Baš sam se nešto mislila oko naslova ovog teksta. I vi i ja, svi volimo te bombastične naslove, uostalom znamo da od naslova zavisi da li ćete kliknuti tekst. Bolje bi bilo da sam napisala – škola u kojoj se nauči nemački za 2 nedelje, ma važi, kako da ne 🙂 . Nema laže, nema prevare, to smo se odavno dogovorili.
Elem, ovog puta idemo van komforne zone našeg internet druženja u stvarni život. Bila sam u gostima, a ako ja idem, idete i vi.
Idemo redom.

Pisala sam vam do sada o tome, kako izabrati školu. Iz nekog svog iskustva, koje je prilično bogato, bože moj –bez lažne skromnosti, 2 kriterijuma su glavna kada birate školu: preporuka i lokacija. Cena je naravno bitna, ali to je nešto što je uglavnom usglašeno i nema toliko bitnih razlika po školama.

Škola_nemačkog_jezika-Deutschpunk_-_2016-03-05_11.58.16

Deutschpunkt – Škola nemačkog jezika, podatke i lokacije vidite na slici, me je ugostila. Što je još važnije ima nameru da ugosti i vas. Kako. Polako. O tom- potom 🙂
Objasnila sam vam već da su sve škole firme, koje rade na tržišnim principima i da se zaista trude da dobro rade. Ali –ja, lično, zaista sam prijatno iznenađena saznanjem da postoji škola, koja podučava samo nemački jezik i da postoji već 5 godina. Dakle, tu mora da se radi ozbiljno, inače ne bi opstala.

Deutschpunkt1
I tako, da ne dužim, bila sam u gostima i oduševila sam se. Imaju mnogo toga da ponude i mislim da zaista zaslužuju vašu pažnju.
Bavićemo se mi još raznim temama i opcijama, koje ova škola ima da ponudi. Za sada želim da vam kažem sledeće – ovaj kolektiv je zainteresovan za vas, vaše potrebe, brige koje vas muče, probleme koje imate, pitanja na koja niste našli odgovor. Bacam loptu u vaše dvorište.

Deutschpunkt – obrati pažnju !!!!!
Šta oni imaju da ponude? Za početak, par primera:

Svoje rezultate- procenat uspešnosti polaganja ispita na Goethe institutu je preko 90%.

Kako dolaze do te cifre, koja je za svako poštavanje – pazi i da vam ne kažem sve u jednom tekstu.

C1 – nivo, nećete pronaći mnogo mesta u ovom milionskom gradu, gde možete da pohađate taj nivo.
Ako ste zainteresovani , molim lepo, pisaću sve u „sitna crevca“ kao što ste navikli. O koncepciji kurseva, predavačima, itd.

Možda organizujemo nešto, neke konsultacije ili probne testove za one, koji su u dilemi, ma dogovorićemo se već. Neki poklončić, popust, hm 🙂
Pre toga, pitanja su dobrodošla – poruke preko Facebooka, kontakt forme, svejedno. A tu, u tekstu, lepo i pregledno imate sve podatke o školi, pa kome je stalo- klik na sliku ili link, može i direktno da ostvari kontakt sa njima.

Pitanja, znamo, idu preko kontakt forme i naravano na Facebook strani Nemački nije bauk.