ABC – spelovanje i mala deca

"spelovanje"

Spelovanje, kako to moze da bude zamorno.
Ko nije baš siguran, kada je ta tema u pitanju, vreme je da se to reši zauvek.

Ovo je fenomenalan program za učenje engleskog za uzrast od 5 godina naviše.

Kako deca u SAD uče slova. Sjajan program, koristi se u vrtićima u nekoliko država SAD. Sve to uz igru i zabavu. I stariji će se lepo zabaviti!

Zove se Starfall i nemam dovoljno adekvatnih reči da opišem, koliko je sjajan. Sa edukativnog, esteteskog, bilo kog aspekta.

Osim mogućnosti on-line učenja, postoji i mogućnost štampanja, pratećeg materijala, bojanki i drugih vrsti edukativnih pomagala.

4 COMMENTS

 1. Puci ces od smeha , ali ja nadjoh ovde mesto iako imam ohohooooooo vise od 5 god.,da ti cestitam na selidbi i mislim da sam uspela da sve ispregledam i iscitam novine . Bravoooooooooooooo !

  Cestitam ti – stavrno je velika novina u tvom radu , a posto selidba nije zavrsena bice jos puno iznenadjenja.Srecno !

  • Hvala, Lana, na čestitkama. Drago mi je da si našla nešto što ti se dopalo.
   Nadam se da će biti novina, samo moram malo da naučim i savladam neke stvari na WP, drugačije je nego na blogeru tj. na staroj adresi (naravno i da dobijem malo pomoći sa strane).

 2. ma moracu cerku (10) da navadim na tvoj blog ! kuka mi da ne voli engleski… mada ga u okviru skolskih potreba zna… al` ce biti fora da je navadimo da zavoli jezike…. imas interesantnu kombinaciju jezika…. meni je cera trazila da je ucim nemacki… i ja zaista uzeh udzbenik za pocetnike… posto govorim jezik, nije neki problem, ali mi je lepse kad videh da mozes umesto mene – ti da je ucis…

  • Dobrodošla Nedođijo, drago mi je da si svratila, ali, bez ljutnje, još više bih se obradovala da svrati tvoja devojčica. Zbog dece ovo i radim, oni su me inspirisali i stalno me motivišu.
   Mislim da si na postu, gde je link za Starfall, tutorijal koji deca naprosto obožavaju, nadam se da će joj se dopasti a ja ću dati sve od sebe i ubuduće da im pričam priče i činim učenje jezika zanimljivim.

Comments are closed.