Nemački nivo B1, B2, C1 – testovi za lekare i medicinsko osoblje

 

Već sam vam najavila saradnju sa školom za učenje stranih jezika Neven. Ko je propustio da pročita, može da klikne ovde.

Prva tema je nemački jezik za doktore, lekare, one koji su završili studije ili su specijalizirali nešto i imaju želju i potrebu da se zaposle u nekoj od zemalja sa nemačkog govornog područja.

Nemački nivo B1 – C1, kursevi za lekare

Škola za strane jezike Neven organizuje jedinstvene kurseve za vas, a da bi videli o čemu se radi kao i šta ćete sve naučiti, upućuje vas na sledeći materijal:

uebungstest_medizin-1

Test za lekare

Prvi link vam je primer kompletnog testa za polaganje namenjen lekarima.

Videćete da na testu piše B2-C1. To znači da u zavisnosti od broja poena, koje dobijete na ispitu, dobijate i certifikat, više poena – viši nivo.

Još primera za vežbanje, deo ispita koji se odnosi na razumevanje teksta koji se sluša.

Znači ispiti su standardne strukture, sastoje se od provere razumevanja pročitanog teksta, odslušanog teksta, usmenog i pismenog izražavanja, kao i snalaženje u konkretnim situacijama.

Da ne bude posle nismo znali, nismo informisani i slično 🙂 .

Za sve one, koji žele da dođu do tog nivoa znanja, pravo mesto je kurs nemačkog za lekare u školi Neven link.

Da ne zaboravim, za sve one koji su u međuvremenu pitali – testiranje vašeg znanja nemačkog jezika u školi Neven u smislu, dokle ste stigli sa učenjem i da li možete da pohađate ovaj kurs – zakažite telefonom.

Druga tema, odnosno drugi kurs, koji se oraganizuje u školi “Neven” je za ostalo medicinsko osoblje, detaljnije pogledaj ovde.

Naravno, sve što sam navela u delu za doktore, važi i ovde. Nivo kursa je B1-B2, više poena, viši nivo. Testrinje postojećeg znanja je besplatno, zakažite ga.

uebungstest_pflege-1

Test za medicinsko osoblje

i još jednom vežbe koje se odnose na razumevanje teksta.
Toliko za danas od mene. Znate pitanja u inbox na Facebooku Nemački nije bauk ili preko kontakt forme. Za one koji su se već odlučili da kontaktiraju školu Neven, klik ovde