Nemački za lekare, medicinske sestre, tehničare, za sve zdravstvene radnike

 

Ima već dosta godina, kako se družimo na ovom mestu. Broj korisnika mog bloga me uvek iznenadi, donese mnogo radosti ali još više obaveza.

Do sada, u saradnji sa vama i vašim željama i potrebama o kojima mi redovno pišete (hvala, samo tako nastavite), napravila sam i dodadtni sajt sa tekstovima složenim po nivoima A1, A2, B1 link

Znam, znam, ima tu još mnogo tema i vremenom će se njihov broj uvećavati.

Tražili ste i dobili mogućnost da se preko Facebook-a informišete o radu ovog sajta kao i o mom pristupu učenju nemačkog jezika, pa je tu i strana sa nazivom, ovog već popularnog brenda Nemački nije bauk.

Dosta smo pričali o onome što je bilo, da vidimo šta nas čeka u godini, koja je pred nama.

Nemački za lekare, medicinsko osoblje …


Centar_stranih_jezika_Neven_

Kada sam analizirala neki opšti trend i potrebe o kojima pišete i za koje tražite pomoć, tema koja se stalno nameće je vaš odlazak u zemlje nemačkog govornog područja i pronalaženje posla.

Veoma veliki broj, onih koji se spremaju za odlazak je iz medicinske struke. Iz tog razloga sam rešila da se pozabavim ovom tematikom.

Kao što znate, postoji puno škola, metoda, udžbenika, koji će vam pomoći da uspešno savladate nemački jezik i ostvarite svoje profesionalne ciljeve.

Svi su oni dobri na svoj način, pisala sam već o tome više puta.

Ja sam želela da vam omogućim nešto drugo – a to je konkretnu ponudu iza koje mogu da stanem svojim radom i renomeom.

Zato u ovoj godini krećemo jednom novom stazom, koja treba na siguran i efikasan način da vas dovede do željenog radnog mesta na nemačkom govornom području. I kao što ste ste iz naslova videli, počinjemo sa lekarima, medicinskim sestrama, tehničarima, i ostalim zdravstvenim radnicima.

Predstavljam vam školu za učenje stranih jezika Neven.

Centar_stranih_jezika_Neven
Zašto baš ovu školu, kada ih ima mali milion u Beogradu?
Pitanje na mestu, apsolutno se slažem.

A odgovor će biti detaljan, slede postovi, koji će vam objasniti mnogo toga, što je potrebno da znate ako pripadate nekom od ovih profila medicinskih radnika medicinska sestra, babica,laboratorijski tehničar,… ili ste doktor, lekar.

Ponudu pogledajte ovde

Pročitajte, proučite, pa se javite kao i do sada – pitanja u inbox ili komentar na stranici Facebook.